Ett avtal som räddar liv!

Med ett serviceavtal är din hjärtstartare alltid i toppskick!

Automatiskt mail när det är dags för service eller utbyte av tillbehör!

Serviceavtal för din hjärtstartare

Har du en hjärtstartare och inte riktigt vet hur den ska skötas? Har du tecknat något avtal för att sköta servicen av din hjärtstartare?
Nu finns det en lösningen på detta!

Egentligen krävs inga större åtgärder eller arbetsinsatser för att din hjärtstartare ska vara i toppskick. Det är faktiskt så pass enkelt att du utan problem kan sköta detta själv. Du behöver egentligen bara få reda på vad som bör göras och när. Därför har vi nu utvecklat en digital funktion som kommer att sköta detta åt dig.
När det är dags att se över apparaten får du ett mejl som berättar för dig vad som behöver göra. När det är dags för utbyte av tillbehör (elektroder och/eller batterier) får du också mejl om detta. Vi sammarbetar med Akutbutiken.se som ger dig rabatt när du köper utrustningen från dem. Har du redan ett serviceavtal idag kommer du att spara pengar på att nyttja denna hjälp istället.


Perfekt för all utrustning som kräver påminnelse om service, såsom larm m.m.Du kan även teckna vårt serviceavtal för annan typ av utrustning, t.ex. för en larmanläggning där du automatisk kommer att bli påmind via mail när det är dags att serva din utrustning vid t.ex. batteibyte. Vill du veta mera? Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig!


Kontakta oss

© 2019 - SoftIT AB